Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Applicatiekompas: administratieve dienstverlening voor starters,·ZZP'ers, MKB en KMO.

Applicatiekompas is een jonge onderneming, opgericht door Berry Korpershoek. Zijn administratieve dienstverlening is veelzijdig, flexibel en altijd precies op maat. Vakbekwame betrokkenheid staat als een paal boven water, terwijl ook zijn persoonlijke inzet een vriendelijke en vlotte samenwerking garandeert: met zowel starters, ZZP-ers, MKB als KMO.

Wie sturen kan, zeilt namelijk bij elke wind. Uw onderneming is bij Berry Korpershoek en Applicatiekompas verzekerd van professionaliteit en jarenlange ervaring in reorganisatie, certificering, herstructurering en consultancy.

Berry: “Zo’n twintig jaar geleden ben ik begonnen in de natuursteenbranche. Al gauw werd ik betrokken bij de reorganisatie van bedrijven. Een reorganisatie kan diverse redenen hebben. Een bedrijf wordt groter vanwege meer opdrachten, zodat er meer personeel komt en meer papierwerk. Of een bedrijf breidt de werkzaamheden uit, zodat er een andere structuur ontstaat of zelfs een nieuwe afdeling. Ook kan een bedrijf juist inkrimpen. Als er bijvoorbeeld minder medewerkers zijn, dan vraagt dat om herziening van verschillende processen binnen het bedrijf. Een fusie of samenwerkingsverband tenslotte brengt ook altijd ingrijpende veranderingen met zich mee.”

Applicatiekompas: zodat u de zon weer in het water kunt zien schijnen.

lees verder: terug: home:

Applicatiekompas Cambriumstraat 132 6412 DJ HEERLEN Parkstad Limburg, Nederland

T: 0031(0)455709289
F: 0031(0)455724978

Applicatiekompas | HEERLEN, Parkstad Limburg NL | +31(0)45 570 92 89 | +31(0)45 572 49 78 | info@applicatiekompas.nl