Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Applicatiekompas: uitgeslapen dienstverlening voor de wakkere ondernemer.

Applicatiekompas biedt administratieve diensten, producten via derden en ruime productkennis. Vanuit een breed netwerk met collega’s, specialisten en erkende toeleveringsbedrijven wordt gewaarborgd dat u als bedrijf niet in twee sloten tegelijk loopt. Een eerste oriëntatiegesprek zal uitwijzen welke diensten op uw bedrijf van toepassing kunnen zijn. Daarbij wordt nauw gelet op behoefte, beschikbaarheid en financiële draagkracht.

Enkele voorbeelden:

Applicatiebeheer: Tegenwoordig wordt vrijwel alle administratie op de computer bijgehouden. Denk daarbij aan klantenbestanden, offertes, opdrachten, in- en verkopen, de boekhouding en correspondentie via mail. Er zijn daarvoor diverse software programma’s in de handel. Niet iedereen weet echter op een juiste en zo efficiënt mogelijke manier gebruik te maken van deze programma’s. applicatiekompas neemt daarin het voortouw, geeft advies en toont u precies wat u nodig heeft!

Hard- & software: Voor het goed functioneren van uw bedrijf bent u aangewezen op hard-/software dat niet alleen up-to-date maar ook gebruikersvriendelijk is. applicatiekompas beschikt over een netwerk van specialisten die in samenspraak en op maat de juiste hard-/software kunnen leveren. Uiteraard behoren service en onderhoud tot de basisleveringsvoorwaarden.

lees verder:

terug:

home:

Applicatiekompas Cambriumstraat 132 6412 DJ HEERLEN Parkstad Limburg, Nederland

T: 0031(0)455709289
F: 0031(0)455724978

Applicatiekompas | HEERLEN, Parkstad Limburg NL | +31(0)45 570 92 89 | +31(0)45 572 49 78 | info@applicatiekompas.nl