Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Met Applicatiekompas de wind in de zeilen hebben.

U bent ondernemend en vol vertrouwen als zelfstandige aan het werk. De zaken gaan goed en u heeft plezier en voldoening van uw werkzaamheden. Ook voor de administratie en boekhouding maakt u tijd.

Maar wat als we naar de toekomst kijken? Uw bedrijf groeit voorspoedig en u levert steeds meer vrije tijd in om de boekhouding in orde te maken. Er komt dan ongetwijfeld een moment dat u de knoop moet doorhakken.

Zonder afbreuk te hoeven doen aan uw zelfstandigheid, kunt u uw boekhouding met een gerust hart aan applicatiekompas overlaten. Wij beheersen diverse software programma’s, zijn op de hoogte van de laatste nieuwtjes op financieel administratief gebied en leveren onze diensten geheel naar wens en op maat. Uiteraard gaan wij discreet en vertrouwelijk om met uw zakelijke gegevens.

Al uw inkopen- en verkopen, uitgaven en kosten worden netjes en overzichtelijk ondergebracht. De gegevens van uw boekhouding blijven helder en toegankelijk en makkelijk te begrijpen. Zoekt u naar bepaalde data, dan zorgen wij ervoor dat u dit in een handomdraai kunt vinden!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over deze specifieke dienstverlening. Met Applicatiekompas is uw boekhouding een zorg minder en uw bedrijf een dienst rijker.

terug home

Applicatiekompas Cambriumstraat 132 6412 DJ HEERLEN Parkstad Limburg, Nederland

T: 0031(0)455709289
F: 0031(0)455724978

Applicatiekompas | HEERLEN, Parkstad Limburg NL | +31(0)45 570 92 89 | +31(0)45 572 49 78 | info@applicatiekompas.nl