Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Applicatiekompas: uitgeslapen dienstverlening voor wakkere ondernemers.

Geachte bezoeker, wij heten u van harte welkom op deze inlogpagina.

Leden kunnen op deze pagina inloggen om toegang te krijgen tot ons: info-plein. Na het inloggen wordt ons info-plein item automatisch toegevoegd aan de bestaande menubalk en zo heeft u dus toegang tot zowel ons infoplein als onderliggende submenu's. Klik hiervoor op de: login-button en voer uitsluitend de gebruikersnaam en wachtwoord in die u van ons gekregen heeft. PS: gelieve na uw bezoek op info-plein het uiloggen niet te vergeten!  

Geïnteresseerden die nog geen lid zijn, kunnen op deze pagina een gebruikersnaam met een daaraan gekoppeld wachtwoord aanvragen. Let op: het lidmaatschap is niet gratis, maar levert veel voordelen op, is wel handig en bovendien erg voordelig! Klik hiervoor op de login button en vervolgens op de link: aanvragen. Vergeet in (het onderwerp van) uw e-mailbericht alsjeblieft niet "aanvraag gebruikersnaam met wachtwoord", te vermelden.

Belangstellenden kunnen zich op deze pagina tevens aanmelden voor de nieuwsbrief van applicatiekompas, zodat u altijd up-to-date bent. applicatiekompas is immers altijd klaar voor morgen en daarmee dus: hot & cool. In tegenstelling tot bovenstaande opties is het aanmelden voor de nieuwsbrief gratis! Klik hiervoor in het vak: e-mailadres en na het invullen hiervan op de link: aanmelden.

Maar vaak gaat het over specifieke aangelegenheden, in zo'n geval verzoeken wij u vriendelijk om algeheel vrijblijvend, dus ook als u geen lid of particulier bent, persoonlijk contact met ons op te nemen! Klik hiervoor op contact en maak een keuze uit de bestaande mogelijkheden. 

E-mail adres
Email adres niet juist!!

Applicatiekompas Cambriumstraat 132 6412 DJ HEERLEN Parkstad Limburg, Nederland

T: 0031(0)455709289
F: 0031(0)455724978

Applicatiekompas | HEERLEN, Parkstad Limburg NL | +31(0)45 570 92 89 | +31(0)45 572 49 78 | info@applicatiekompas.nl